Porrfilmer har ingen riktig historia. Undrar varför?

Min brud var smart häromdagen och började störa mig med ännu en fråga: varför har porrfilmer ingen riktig historia? Vi hade aldrig sett på porrfilm tillsammans förut, så jag tänkte att det var på tiden. Jag skulle visa min älskling att porr inte har någon intelligent historia för att det helt enkelt inte behövs. Jag gjorde mig redo för en filmkväll – whisky, cola och popcorn – så att vi kunde se vår första porrfilm i klass. Vi valde en perfekt film med lite dialog och en ganska klassisk handling för porrfilmer: en ung mäklare försökte sälja en fin villa, men för att nå sitt mål behövde hon suga några kukar och ge sin fitta som bonus. Min tjej såg dem börja vara snuskiga och blev röd i ansiktet och började andas lite snabbare och högre. Hon tog min hand och la den på sina bröst, och sedan började hon gnida min stake. Jag bad henne ha tålamod och vänta. ”Inte än, älskling, jag vill veta hur historien slutar. Låt oss vänta till slutet och se vem som köper villan.” Även fast jag tog bort hennes hand från kuken lade hon tillbaka den direkt, och försökte övertyga mig att få runka. Porrfilmen gjorde henne så kåt att hon inte ville att den skulle ha någon riktig handling. Hon knäppte snart upp knapparna på sina jeans och jag lät fingrarna glida in under trosorna. Hon var så våt att jag visste att hon skulle komma, så jag körde in dem direkt.